Meer zichtbaarheid voor je onderneming – Laat planetfem je helpen met gratis publiciteit!

Meer zichtbaarheid voor je onderneming – Laat planetfem je helpen met gratis publiciteit!

gratis publiciteit planetfem business

ZZP’ers, eenmanszaken, kleine bedrijven en gastbloggers gezocht!

Planetfem is een netwerk van 21+ online magazines. Het Planetfem netwerk is sinds 2010 volledig bezig met het produceren van interessante, stimulerende en motiverende websites voor vrouwen. In 2014 begon Planetfem met het produceren van full HD video producties waarbij bijzondere ondernemers belicht werden. De serie ‘Word Up!’, is een groot succes geworden en blijft elke week een nieuwe ondernemer uitzenden.

Deze maand is de nieuwste website van Planetfem, Planetfem Business, gelanceerd. Als ondersteuning aan onze video-serie ‘Word Up!’ heeft Planetfem Business als doelstelling een uitgebreide bron van informatie, artikelen, videocursussen en experts te zijn voor (kleine) ondernemingen (start-ups en gevestigde bedrijven). De content bevat onderwerpen zoals zoals Start-up advies, How to sell (Sales), Social Media voor bedrijven, marketing, videotips, hulp met financiën / financiering, content creatie, how-to’s, E-commerce, business strategieën, franchising, motivatie en nog veel meer.

In ruil voor gratis PR/promotie, willen we graag in contact komen met (kleine) ondernemers die een bedrijf in een van de bovengenoemde gebieden hebben. De promotie zal weergegeven worden in de vorm van interviews (gratis geschreven interview, indien geselecteerd) of voor ondernemers die een bijdrage willen leveren,  gastblogging mogelijkheden. Elk interview / blog zal uiteraard een link hebben naar jouw site en er bestaat ook de mogelijkheid een bio + foto toe te voegen. Hieraan zijn verder geen kosten verbonden.

Planetfem Business wordt, zoals al onze sites, uitgebreid gepromoot via Facebook en Google Ads evenals Twitter. Wij verwachten dat we in staat zijn om een ​​aantal goede leads te genereren voor je. De site zal in het Engels en in het Nederlands zijn. We zullen onder meer alle artikelen in onze nieuwsbrief van 20.000 leden sturen.

Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op via info@planetfem.com en vermeld als onderwerp: ‘Planetfem Business’. Een van de Planetfem redactieleden zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om verdere stappen te bespreken. Als alternatief kan je gebruik maken van het formulier hieronder om je belangstelling in te dienen.


Share This

About the author

Planetfem is a publishing network of online magazines focused on the female target group. Currently, there are 21 Planetfem websites covering topics such as Health, Beauty, Style, Love, Dieting, Home, Lingerie, Green Living, Travel, Household tips, Love & Sex, Recipes, Nutrition and more. Planetfem produces content in English, Dutch, German and Brazilian-Portuguese. Network wide, Planetfem reaches approximately 8 million people, online, every month.

View all articles by Planetfem Editor